Intenson Cukier z Agawy BIO 200g EKO Zobacz większe

Intenson Cukier z Agawy BIO 200g EKO

7240

New product

Cukier kokosowy ma delikatnie słodki smak, zbliżony do słodkości brązowego cukru, z subtelnym karmelowym posmakiem.

Więcej szczegółów

1 Przedmiot

Dostępny

9,99 zł brutto

Więcej informacji

BIO Cukier kokosowy ma delikatnie słodki smak, zbliżony do słodkości brązowego cukru, z subtelnym karmelowym posmakiem. Głównym węglowodanem występującym w cukrze kokosowym jest sacharoza a następnie glukoza i fruktoza. Indeks glikemiczny cukru kokosowego jest stosunkowo niski i wynosi 35. BIO cukier kokosowy jest produktem ekologicznym pochodzącym z gospodarstwa ekologicznego, w którym nie używa się środków chemicznych.

Sposób użycia: Stosować jak cukier brązowy, jako zamiennik cukru do słodzenia kawy, herbaty, do pieczenia i gotowania.

Zawartość netto: 200g