SYMBIO Fasola czarna 340g EKO Zobacz większe

SYMBIO Fasola czarna 340g EKO

6687

New product

5 szt.

4,99 zł brutto

Więcej informacji

Uprawa czarnej fasoli sięga już czasów prehistorycznych. Uprawiana była wówczas przez południowo - amerykańskich Indian. Dziś jest niezwykle popularna głównie w kuchni meksykańskiej, a także chińskiej i japońskiej. Idealnie nadaje się do sałatek, zup oraz dań jednogarnkowych. Z powodzeniem zastąpi mięso podczas przygotowywania kotletów. Sprawdzi się również jako główny składnik past i dipów warzywnych, które nabiorą dzięki niej niepowtarzalnego smaku i aromatu.

Sposób przygotowania: Fasolę Czarną namoczyć w wodzie na 8-12 godzin. Gotować na małym ogniu 50-60 minut.

Produkt może zawierać: orzeszki ziemne, soję, orzechy.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Zawartość netto: 340g