Rukola nasiona na kiełki 10g TORAF Zobacz większe

Rukola nasiona na kiełki 10g TORAF

4699

New product

Kiełki rukoli o przyjemnym smaku można spożywać na zimno, jak i na gorąco. Stosuje się je: do kanapek, makaronów, sałatek, serów, sosów oraz jako dodatek do zup.

Więcej szczegółów

30 szt.

2,35 zł brutto

Więcej informacji

Błonnik i kwas tłuszczowy omega-3 zawarte w kiełkach rukoli stymulują apetyt, ułatwiają trawienie, oczyszczają organizm z toksyn, wzmacniają układ odpornościowy, poprawiają krążenie oraz mają działanie bakteriobójcze oraz przeciwnowotworowe. Kiełki rukoli podobnie jak same liście są stosowane jako afrodyzjak. Ponadto kiełki rukoli są bogatym źródłem mikroelementów takich jak cynk, fosfor, magne, miedź, potas, siarka, wapń, żelazo i witamin: A, C, K, B.

Kiełki rukoli o przyjemnym smaku można spożywać na zimno, jak i na gorąco. Stosuje się je: do kanapek, makaranów, sałatek, serów, sosów oraz jako dodatek do zup.

Produkty powiązane