Rukola nasiona na kiełki BIG 100g TORAF Zobacz większe

TORAF KIEŁKI BIG Rukola nasiona 100g

6116

New product

Błonnik i kwas tłuszczowy omega-3 zawarte w kiełkach rukoli stymulują apetyt, ułatwiają trawienie, oczyszczają organizm z toksyn, wzmacniają układ odpornościowy, poprawiają krążenie oraz mają działanie bakteriobójcze oraz przeciwnowotworowe.

Więcej szczegółów

1 Przedmiot

14,99 zł brutto

Więcej informacji

Błonnik i kwas tłuszczowy omega-3 zawarte w kiełkach rukoli stymulują apetyt, ułatwiają trawienie, oczyszczają organizm z toksyn, wzmacniają układ odpornościowy, poprawiają krążenie oraz mają działanie bakteriobójcze oraz przeciwnowotworowe. Kiełki rukoli podobnie jak same liście są stosowane jako afrodyzjak. Ponadto kiełki rukoli są bogatym źródłem mikroelementów taki jak cynk, fosfor, magnez, miedź, potas, siarka, wapń, żelazo i witamin: A,C,K,B. Kiełki rukoli można spożywać na zimno, jak i na gorąco. Stosuje się je: do kanapek, makaronów, sałatek, serów, sosów oraz jako dodatek do zup.

PRZYGOTOWANIE KIEŁKÓW:

Produkcja kiełków w domu jest bardzo prosta do wykonania przy użyciu kiełkownicy Bio-Natura. Postępując zgodnie z instrukcją obsługi kiełki są gotowe do spożycia po upływie 3-6 dni. Kiełkownica umożliwia jednoczesną uprawę 3 rodzajów kiełków. Kiełki są gotowe do spożycia przy długości ok. 2-3cm.

Zdjęcie ma charakter poglądowy. Zakupiony przedmiot może mieć różnice - w zależności od partii, aktualnie będącej na stanie może to być np. Inny wzór opakowania.

Produkty powiązane