Podkategorie
Niezbędnym uzupełnieniem balonu jest prawidłowo dopasowany gumowy korek z rurką fermentacyjną lub korek z korka.
Niezbędnym uzupełnieniem balonu jest prawidłowo dopasowany gumowy korek z rurką fermentacyjną lub korek z korka.
Niezbędnym uzupełnieniem balonu jest prawidłowo dopasowany gumowy korek z rurką fermentacyjną lub korek z korka.
Niezbędnym uzupełnieniem balonu jest prawidłowo dopasowany gumowy korek z rurką fermentacyjną lub korek z korka.
Niezbędnym uzupełnieniem balonu jest prawidłowo dopasowany gumowy korek z rurką fermentacyjną lub korek z korka.
W skład kompletu wchodzą strzykawka wielokrotnego użytku wykonana z elastycznego plastiku z podziałką co 10 ml oraz 2 igły ze stali nierdzewnej, jedna z igieł posiada boczne otwory.
Nici wędliniarskie bawełniane białe - do pieczenia, gotowania, peklowania, wędzenia.Służą do ręcznego wiązania mięs przeznaczonych do wędzenia, parzenia rolad na czas pieczenia.
Rurka fermentacyjna plastikowa, 6-komorowa.
Rurka plastikowa wykonana z bardzo wysokiej jakości tworzywa sztucznego PVC.
Saletra potasowa - do peklowania wieprzowiny, wołowiny i cielęciny.
Siatka wędliniarska służy do przygotowywania domowych wyrobów wędliniarskich. Dzięki naszej siatce wędzenie, parzenie, lub gotowanie mięs, stanie się o wiele prostsze.! Siatka nadaje się do mięs o przekroju do 16cm i wadze do 1,5 kg. Jej wytrzymałość termiczna to +230st. Bardzo łatwo zdejmowalna po obróbce domowego wyrobu. - długość : 5 mb ( +/- 5% ),-...