Termometr do parzenia mięs z sondą do 120°C Zobacz większe

Termometr do parzenia mięs z sondą do 120°C

3163

New product

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do parzenia różnego rodzaju mięs.

Więcej szczegółów

7 szt.

11,89 zł brutto

Więcej informacji

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do parzenia/pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

Dane techniczne:
- zakres temperatur: od 0°C do 120°C
- dokładność pomiaru: +/-2°C
UWAGA:
Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres parzenia/pieczenia.

Producent: BIOWIN, nr katalogowy producenta: 100600

Produkty powiązane