Nowy Termometr do parzenia mięs z sondą do 120°C Zobacz większe

Termometr do parzenia mięs z sondą do 120°C

3163

New product

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do parzenia różnego rodzaju mięs.

Więcej szczegółów

14 szt.

11,89 zł brutto

Więcej informacji

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do parzenia/pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

Dane techniczne:
- zakres temperatur: od 0°C do 120°C
- dokładność pomiaru: +/-2°C
UWAGA:
Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres parzenia/pieczenia.

Producent: BIOWIN, nr katalogowy producenta: 100600

Produkty powiązane